Kiaulienos nugarinė tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos nugarinė tešloje


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
300 g miltų,
3 šaukštų aliejaus,
žiupsnio druskos,
vandens.

K e p s n i u i:
1 skiltelės česnako,
1 kg kiaulienos nugarinės be riebalų,
druskos,
pipirų,
1-2 šaukštelių Toskanos prieskoninių žolelių (čiobrelių, rozmarinų, šalavijų, bazilikų, laurų, mairūnų) mišinio,
2 šaukštų aliejaus.


GAMINIMAS:

Česnako skiltelę nulupkite, išspauskite. Mėsą įtrinkite druska, pipirais, česnaku ir Toskanos prieskoniais. Į miltus suberkite druską, supilkite aliejų ir išmaišykite. Po truputį pildami šaltą vandenį, užmaišykite kietoką tešlą. Palikite 15 min. brinkti.

Tešlą iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo. Mėsą dėkite ant iškočiotos tešlos, užlenkite kraštus, suspauskite, viršų pabadykite šakute, kad kepant išeitų garai. Kepimo indą ištepkite aliejumi, įdėkite mėsą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 1,5 val. Kepinį išimkite iš orkaitės ir inde palikite kelias minutes aušti. Patiekite supjaustytą griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668