Pievagrybių sriuba su vynu ir tešlos dangteliu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybių sriuba su vynu ir tešlos dangteliu


INGREDIENTAI:

250 g pievagrybių,
2 svogūnai,
50 g sviesto,
100 g baltojo sauso vyno,
400 g vištienos sultinio,
petražolių,
pipirų,
druskos.

T e š l a i:
miltų,
margarino,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai vandens,
druskos
(arba šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos lapeliai).


GAMINIMAS:

Grybus ir svogūnus supjaustykite ir 3 minutes pakepkite svieste. Sudėkite į dubenėlius, įpilkite vyną, sultinį, įdėkite susmulkintų petražolių, įberkite druskos, pipirų. Viską užvirinkite, supilstykite į dubenėlius. Iš nurodytų produktų paruoškite gana kietą tešlą.

Ją atšaldykite ir padalinę dalimis iškočiokite tiek blynelių, kiek turite dibenėlių su sriuba, arba naudokite šaldytą mielinę sluoksniuotą tešlą. Kai garai nebekils, dubenėlį uždenkite tešla ir įstatykite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę, kol tešla iškeps.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668