Jautienos nugarinė su džiovintomis spanguolėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos nugarinė su džiovintomis spanguolėmis


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos nugarinės,
druskos,
šakelės rozmarino,
šakelės čiobrelio,
šakelės raudonėlio,
stambiai grūstų kvapiųjų pipirų,
maltų juodųjų pipirų,
saujos džiovintų spanguolių,
2 šaukštų aliejaus.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplaukite ir nusausinkite. Prieskonines žoleles nuplaukite ir susmulkinkite. Nugarinę įtrinkite druska, pipirais ir žolelių mišiniu, apšlakstykite aliejumi. Kepsnį dėkite į kepimo rankovę, apibarstykite džiovintomis spanguolėmis.

Kepkite apie 1,5 val. 190 laipsnių orkaitėje. Likus keliolikai minučių iki kepimo pabaigos, rankovę praskleiskite, kad kepsnys apskrustų. Jeigu kepate didesnį nei 1 kg kumpį, kepti reikės ilgiau-apie 2 val. Patiekite su virtomis bulvėmis ir šviežiomis arba troškintomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668