Paprikų "laiveliai" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Paprikų "laiveliai"


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
2 saldžiųjų paprikų,
14 vyšninių pomidorėlių,
2 skiltelių česnako,
14 alyvuogių (be kauliukų),
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
4 šakelių šviežių bazilikų,
šviežio prancūziško batono riekių.


GAMINIMAS:

Nuplautas ir nusausintas paprikas perpjaukite išilgai, išimkite sėklas. Perpjaukite išilgai kiekvieną pomidorėlį, alyvuoges, susmulkinkite česnakus, pašlakstykite aliejumi, permaišykite. Paprikų laivelius sudėkite į skardą, padengtą kepimo popieriumi ir įdarykite pomidorėlių, alyvuogių ir česnakų mišiniu.

Į kiekvieną laivelį įpilkite po nepilną šaukštą alyvuogių aliejaus. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių ir kepkite 40 min. Ataušinkite ir patiekite su šviežio batono riekelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668