(2 porcijoms)
250 g natūralios krabų mėsos arba krabų mėsos iš surimo,
4 kiaušinių,
4 šaukštų ryžių,
250 g miško grybų,
2 svogūnų,
2 morkų,
100 g majonezo,
50 g alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Ryžius išvirkite, užpilkite nedideliu kiekiu aliejaus, permaišykite ir sudėkite į salotinę kaip pirmą sluoksnį. Krabų mėsą išskirstykite nedideliais gabalėliais ir jais tolygiai padenkite ryžius. Užtepkite majonezo sluoksnį. Kietai virtus kiaušinius smulkiai sukapokite, tolygiu kiaušinių trupinių sluoksniu padenkite majonezą.
Kiaušinių trupinių sluoksnį padenkite majonezu. Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais, morkas-plonais šiaudeliais, grybus-plokštelėmis. Atskirai pakepinkite svogūnus nedideliame kiekyje aliejaus, morkas, grybus, viską sumaišykite ir sudėkite kaip paskutinį sluoksnį. Paviršių padenkite majonezu. Mišrainės sluoksniuotį padėkite šaltoje vietoje ir laikykite 2 val., o galite ir ilgiau-jis bus skanesnis, jei laikysite pernakt. Prieš patiekiant pabarstykite smulkintais žalumynais.