Mišrainės sluoksniuotis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mišrainės sluoksniuotis


INGREDIENTAI:

(2 porcijoms)
250 g natūralios krabų mėsos arba krabų mėsos iš surimo,
4 kiaušinių,
4 šaukštų ryžių,
250 g miško grybų,
2 svogūnų,
2 morkų,
100 g majonezo,
50 g alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Ryžius išvirkite, užpilkite nedideliu kiekiu aliejaus, permaišykite ir sudėkite į salotinę kaip pirmą sluoksnį. Krabų mėsą išskirstykite nedideliais gabalėliais ir jais tolygiai padenkite ryžius. Užtepkite majonezo sluoksnį. Kietai virtus kiaušinius smulkiai sukapokite, tolygiu kiaušinių trupinių sluoksniu padenkite majonezą.

Kiaušinių trupinių sluoksnį padenkite majonezu. Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais, morkas-plonais šiaudeliais, grybus-plokštelėmis. Atskirai pakepinkite svogūnus nedideliame kiekyje aliejaus, morkas, grybus, viską sumaišykite ir sudėkite kaip paskutinį sluoksnį. Paviršių padenkite majonezu. Mišrainės sluoksniuotį padėkite šaltoje vietoje ir laikykite 2 val., o galite ir ilgiau-jis bus skanesnis, jei laikysite pernakt. Prieš patiekiant pabarstykite smulkintais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668