(4 porcijoms)
6 vidutinio dydžio bulvių,
6 virtų morkų,
2 skardinių tunų savose sultyse,
pluoštelio svogūnų laiškų,
pluoštelio krapų žalumos,
4 šaukštų smulkintų graikinių riešutų,
pagal skonį druskos,
maltų juodųjų pipirų,
majonezo.
GAMINIMAS:
Bulves išvirkite su lupenomis, nulupkite ir stambiai sutarkuokite. Paskleiskite ant plokščios lėkštės pirmąjį 3 bulvių sluoksnį. Bulves padenkite konservuotais tunais, nuo kurių nuvarvinkite sultis. Tunus padenkite mėgiamos rūšies majonezo sluoksniu. Ant majonezo paskleiskite likusių 3 tarkuotų bulvių sluoksnį.
Pabarstykite druska, pipirais, vėl padenkite majonezo sluoksniu. Išvirkite su lupenomis morkas, nulupkite, stambiai sutarkuokite ir paskleiskite ant majonezo. Morkų sluoksnį padenkite majonezo sluoksniu. Paviršių gausiai pabarstykite smulkintais krapais, svogūnų laiškais, smulkintais riešutais. Papuoškite žalumynais, riešutų puselėmis, majonezu.