Šventinės salotos su ikrais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šventinės salotos su ikrais


INGREDIENTAI:

(8 porcijoms)
600 g krevečių arba kalmarų,
6 kietai virtų kiaušinių,
250 g kietojo sūrio,
2 svogūnų,
1 dėžutės raudonųjų ikrų,
500-600 g majonezo.


GAMINIMAS:

Salotas formuokite sluoksniais: virtus kalmarus arba krevetes supjaustykite plonomis juostelėmis ir paskleiskite ant lėkštės. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir paskleiskite ant krevečių arba kalmarų sluoksnio. Smulkiai sukapokite kietai virtus kiaušinius.

Apibarstykite svogūnų sluoksnį. Kiaušinius padenkite tarkuoto sūrio sluoksniu. Kiekvieną sluoksnį padenkite majonezo tinkleliu. Sūrio sluoksnį, kaip ir kitus, padenkite majonezo tinkleliu, į kiekvieną "langelį" padėkite po šaukštelį raudonųjų ikrų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668