2 silkų nugarėlių (4 puselių),
2 didokų morkų,
2 svogūnų,
0,5 šaukštelio džiovintų čiobrelių,
saujos razinų be kauliukų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
saulėgrąžų aliejaus.
GAMINIMAS:
Silkes nuplaukite, išdarinėkite, nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į silkines. Razinas užpilkite karštu vandeniu ir leiskite pamirkyti. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite šiaudeliais. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus, neilgai trukus sudėkite morkas, įberkite čiobrelių, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir leiskite pasitroškinti keletą minučių. Sudėkite nuspaustas razinas, pasūdykite, pabarstykite pipirais, išmaišykite ir dar patroškinkite, kol morkos suminkštės. Iškepusias daržoves atvėsinkite ir sudėkite ant silkių.