Silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis


INGREDIENTAI:

2 silkų nugarėlių (4 puselių),
2 didokų morkų,
2 svogūnų,
0,5 šaukštelio džiovintų čiobrelių,
saujos razinų be kauliukų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
saulėgrąžų aliejaus.


GAMINIMAS:

Silkes nuplaukite, išdarinėkite, nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į silkines. Razinas užpilkite karštu vandeniu ir leiskite pamirkyti. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite šiaudeliais. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus, neilgai trukus sudėkite morkas, įberkite čiobrelių, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir leiskite pasitroškinti keletą minučių. Sudėkite nuspaustas razinas, pasūdykite, pabarstykite pipirais, išmaišykite ir dar patroškinkite, kol morkos suminkštės. Iškepusias daržoves atvėsinkite ir sudėkite ant silkių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668