Raudonojo vyno želės desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raudonojo vyno želės desertas


INGREDIENTAI:

0,5 l raudonojo vyno (saldaus),
3 kriaušės,
0,5 stiklinės razinų,
1 šaukštas cinamono,
5 šaukštai želatinos,
1 stiklinė kiaušininio likerio,
200 g grietinėlės,
2 šaukštai cukraus,
aliejaus formelėms patepti.


GAMINIMAS:

Želatiną išbrinkinkite nedideliame vandens kiekyje, ištirpinkite ir supilkite į nuolat maišomą vyną. Suberkite į jį cukrų, cinamoną, razinas ir kubeliais supjaustytas kriaušes. Maišykite, kol ištirps cukrus.

Kai vynas pradės stingti, supilstykite į aliejumi pateptas formeles ir pastatykite šaltai. Sustingusius vyno drebučius iškrėskite iš formelių į desertinius indelius, įpilkite likerio ir papuoškite pasaldinta plakta grietinėle.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668