Apelsinai su želės įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apelsinai su želės įdaru


INGREDIENTAI:

25 g želatinos,
1 stiklinė vandens,
5 apelsinai,
150 ml vandens,
8 šaukštai cukraus.


GAMINIMAS:

Želatiną užpilkite stikline šalto vandens ir brinkinkite apie 1 val. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite. Apelsinus nuplaukite, perpjaukite per pusę ir atsargiai išskobkite minkštimą nepažeidžiant žievelių, kad gautumėte gražius apelsinų žievelių dubenėlius. Iš minkštimo išspauskite sultis, jas perkoškite, o išspaudas užpilkite 150 ml vandens, suberkite cukrų, užvirinkite ir dar pavirkite apie 5 min.

Tada perkoškite nuovirą, supilkite perkoštas sultis, ištirpintą želatiną ir gerai išmaišykite. Apelsinų "dubenėlius" sustatykite ant puodelių ar stiklinių, kad jie stabiliai laikytųsi ir užpildykite paruošta apelsinų žele. Įstatykite į šaldytuvą ir palikite stingti. Sustingusias apelsinų puseles padėkite ant lentelės plokščiąja puse ir aštriu peiliu supjaustykite griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668