Braškių želės desertas su kondensuotu pienu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškių želės desertas su kondensuotu pienu


INGREDIENTAI:

3 pakeliai braškių želės,
15 braškių,
2/3 indelio kondensuoto pieno,
2/3 stiklinės aguonų,
1,5 stiklinės pieno,
25 g degtinės, romo arba konjako,
1 pakelis želatinos,
1 pakelis vanilinio cukraus,
aliejaus dubenėliams patepti.


GAMINIMAS:

Kondensuotą pieną sumaišykite su pienu, aguonomis, vaniliniu cukrumi, degtine, išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Gautą masę supilkite į nedidelį dubenėlį ir pastatykite 30 min. šaltai. Į didesnį dubenėlį supilkite paruoštą 1 pakelį braškių želės su supjaustytomis braškėmis.

Padėkite šaltai, kad sustingtų. Į dubenėlį su braškių žele įdėkite sustingusį aguonų ir kondensuoto pieno bokštelį, užpilkite paruošta ir su braškėmis sumaišyta likusiaele. 1-2 val. laikykite šaldytuve, kad sustingtų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668