Korėjietiški žagarėliai Mečžakva receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Korėjietiški žagarėliai Mečžakva


INGREDIENTAI:

20 g imbiero šaknies,
110 g miltų,
0,5 šaukštelio druskos,
1 stiklinės cukraus,
2 šaukštų medaus,
0,5 šaukštelio cinamono,
3 stiklinių aliejaus,
2 stiklinių kapotų kedrų riešutų.


GAMINIMAS:

Imbiero šaknį nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka. Sumaišykite su 3 šaukštais vandens ir persijotais, sumaišytais su druska miltais. Išmaišykite ir užminkykite tešlą. Uždenkite drėgna servetėle ir palikite 30 min. Į puodą įpilkite 1 stiklinę vandens, suberkite cukrų.

Virkite ant vidutinės ugnies tol, kol puode liks 1 sirupo stiklinė. Atvėsinkite, įdėkite medaus, įberkite cinamono ir išmaišykite. Iš tešlos iškočiokite 3 mm storio lakštą. Jį supjaustykite 2 cm oločio, 5 cm ilgio juostomis. Kiekvienos juostelės viduryje padarykite įpjovimą, per kurį vieną juostelės galą perkiškite 3 kartus.

Įkaitintame aliejuje kepkite juosteles iki auksinės spalvos. Tuomet išgriebkite, atvėsinkite, nusausinkite ant popierinio rankšluoščio. Kiekvieną juostelę merkite į cukraus sirupą ir padžiovinkite. Paruoštus žagarėlius sudėkite į lėkštę ir apibarstykite kapotais riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668