Varškės sūrio kubeliai su špinatų padažu Palak Paneer (Indija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės sūrio kubeliai su špinatų padažu Palak Paneer (Indija)


INGREDIENTAI:

500 g šviežių špinatų, nuskabytais koteliais,
nuplautų žiupsnelio džiovintų čili pipirų,
200 g "panyro"-22 proc. varškės sūrio, supjaustyto nedideliais kubeliais,
5-6 susmulkintų česnako skiltelių,
1/2 šaukštelio kumino sėklų,
2-3 šaukštų natūralaus jogurto,
1 citrinos sulčių,
2 pomidorų,
2 svogūnų,
druskos pagal skonį,
1 šaukšto imbiero ir
česnako mišinio.


GAMINIMAS:

Verdančiame pasūdytame vandenyje 2 min. apvirkite špinatus, tuomet perliekite šaltu vandeniu. Špinatus su čili pipirais sutrinkite iki vientisos masės. Gilioje keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus ir apskrudinkite kuminą ir pjaustytus svogūnus.

Tada sudėkite česnaką, įberkite imbiero ir česnako mišinio, įdėkite pjaustytus pomidorus. Viską kepinkite, kol pomidorai paleis sultis. Sudėkite špinatus, jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

Kai tik pradės virti, sudėkite "panyro" gabalėlius ir pavirkite minutėlę (labai trumpai). Supilkite citrinos sultis, išmaišykite ir supilkite jogurtą. Patiekite šiltą. Labai skanu su indiška duona. Tinka ir su ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668