Žaliosios salotos (Indija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žaliosios salotos (Indija)


INGREDIENTAI:

1 nedidelio agurko,
1 pomidoro,
kelių morkų,
kininių salotų,
0,5 svogūno,
po 1 žalią ir
raudoną papriką,
alyvuogių aliejaus,
1 citrinos sulčių,
maltų juodųjų ir
baltųjų pipirų,
druskos,
maltos kalendros.


GAMINIMAS:

Morkas supjaustykite plonais griežinėliais, kitas daržoves (išskyrus kinines salotas)-kubeliais. Paruoškite užpilą: sumaišykite citrinų sultis, aliejų, kalendrą, druską ir pipirus.

Daržoves užpilkite šiuo mišiniu, išmaišykite ir pamarinuokite 2-3 val. Salotas supjaustykite juostelėmis, sudėkite į lėkštę, ant viršaus dėkite paruoštas salotas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668