Kukuliai pomidorų padaže (Vokietija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kukuliai pomidorų padaže (Vokietija)


INGREDIENTAI:

600 g maltos mėsos,
2 svogūnų,
4 bandelių,
2 kiaušinių,
1 šaukštelio prieskonių mišinio,
žiupsnelio druskos,
pipirų,
200 g mocarelos sūrio,
100 g maltų džiūvėsėlių,
425 ml pomidorų savo sultyse,
2 šaukštų aliejaus,
50 ml balto sauso vyno,
125 ml pomidorų padažo,
šviežių bazilikų.


GAMINIMAS:

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite. Mėsą sumalkite kartu su piene išmirkytomis bandelėmis. Į faršą dėkite pakepintus svogūnus, suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Iš mėsos padarykite nedidelius kukulius. Į vidų įdėkite po mozarelos gabalėlį. Kukulius pavilgykite išplaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite gerai įkaitintuose riebaluose.

Rusvus kukulius išgriebkite iš riebalų, sudėkite į kitą indą ir šiek tiek palaikykite šiltoje orkaitėje. Paruoškite padažą: supilkite vyną, trintus pomidorus, druską, pipirus, pomidorų padažą ir užvirkite keptuvėje. Tada dėkite kukulius, įberkite susmulkintus bazilikus, žolelių mišinio ir uždengus patroškinkite ant silpnos ugnies 20-25 min. Papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668