350 g rūkytos dešros,
200 g sūrio,
4 raudonųjų svogūnų,
4 marinuotų agurkų,
ryšelio svogūnų laiškų,
4 šaukštų majonezo,
4 šaukštų grietinės,
1 šaukšto acto (pagardinto žolelėmis),
1 šaukštelio garstyčių,
druskos,
maltų baltųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Dešrą supjaustykite plonais griežinėliais arba juostelėmis. Sūrį supjaustykite kubeliais, svogūnus-plonais žiedais, agurkus-plonais šiaudeliais. Svogūnų laiškus supjaustykite žiedeliais, petržoles sukapokite.
Išplakite majonezą, grietinę, actą ir garstyčias, įberkite druskos ir pipirų. Paruoštus produktus sudėkite į salotinę, išmaišykite su paruoštu padažu, palaikykite 15 min., kad susijungtų skoniai.