2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 sugrūstų česnako skiltelių,
1 griežinėliais pjaustyto svogūno,
225 g pjaustytos kiaulienos,
2 griežinėliais pjaustytų cukinijų,
2 kubeliais pjaustytų morkų,
2 smulkiai kapotų salierų stiebų,
50 g trumpų makaronų,
50 g šaldytų žirnių,
200 g konservuotų raudonųjų pupelių,
50 g smulkintų kopūstų,
4 pomidorų,
druskos,
prieskonių ir
pipirų.
S k r e b u č i a m s:
8 riekių itališkos duonos,
1 šaukšto Pesto padažo,
1 šaukšto tarkuoto parmezano sūrio.
GAMINIMAS:
Puode aliejuje 5 min. troškinkite svogūnus bei česnakus. Sudėkite kiaulieną, cukinijas, morkas, salierus ir troškinkite dar 3 min. Įpilkite 5 puodelius šalto vandens ir suberkite prieskonius, uždenkite ir ant silpnos ugnies virkite 25 min. Suberkite makaronus, žirnius, pupeles ir virkite 8 min.
Sudėkite svogūnus, pomidorus ir virkite dar 5 min. Užtepkite ant duonos riekių Pesto padažo, apibarstykite parmezano sūriu ir truputį paskrudinkite ant karštų kepimo grotelių. Į sriubą pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir patiekite su skrebučiais.