Kapotinis Tatarek (Lenkija) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kapotinis Tatarek (Lenkija)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

500 g jautienos išpjovos,
1 raudonojo svogūno,
1 galvutės česnako,
4 šaukštų kaparėlių,
4 putpelių kiaušinių,
4 šaukštų sojų padažo,
šviežių petražolių,
salotos lapo,
1 citrinos.

GAMINIMAS:

Jautienos išpjovą smulkiai sukapokite. Ant mėsos pilkite sojų padažo, berkite pipirų, druskos, išmaišykite ir padarykite apvalios formos kotletus su įdubimu viduryje.

Į įdubimą įmuškite putpelės kiaušinį. Patiekite su smulkiai kapotais svogūnais, česnakais, kaparėliais. Viską apibarstykite kapotomis petražolėmis. Įdėkite pora skiltelių citrinos.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668