Desertas su šokoladu ir migdolais (Ispanija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Desertas su šokoladu ir migdolais (Ispanija)


INGREDIENTAI:

1 puodelio riebios grietinėlės,
100 g juodojo šokolado,
100 g sviesto,
kelių saujų migdolų,
kakavos miltelių,
šviežių ar konservuotų vaisių.


GAMINIMAS:

Puode užvirinkite puodelį riebios grietinėlės. Nedideliais gabaliukais supjaustykite plytelę juodojo šokolado, jį sudėkite į dubenį. Susmulkinkite saują nuluptų migdolų ir suberkite į dubenį su šokoladu. Ten pat supilkite verdančią grietinėlę. Maišant grietinėlėje tirpstantį šokoladą įdėkite didelį gabalą sviesto ir maišykite iki vienalytės masės.

Smulkintų migdolų įberkite į nedideles fomeles ar stiklinius indelius, į kiekvieną įpilkite šokolado masės. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekiant kiekvieną desertą apibarstykite kakavos milteliais ir smulkintais migdolais. Patiekite su šviežiais ar konservuotais vaisiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668