Paelija (Ispanija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Paelija (Ispanija)


INGREDIENTAI:

400 g pievagrybių,
3 skiltelių česnako,
6 šaukštų chereso,
1,5 šaukštelio maltos paprikos,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 svogūnų,
4 pomidorų,
250 g ryžių,
125 ml baltojo vyno,
500 ml daržovių sultinio iš kubelių,
po 2 raudonas ir
žalias paprikas,
po 50 g juodųjų ir
žaliųjų alyvuogių,
100 g šaldytų žaliųjų žirnelių,
druskos,
pipirų,
kelių šakelių čiobrelių.


GAMINIMAS:

Česnaką smulkiai supjaustykite, sumaišykite su cheresu, malta paprika ir 2 šaukštais aliejaus. Šiame mišinyje pamarinuokite grybus 8 val. šaldytuve. Nuluptus svogūnus smulkiai supjaustykite. Pomidorus supjaustykite kubeliais. Likusį aliejų įkaitinkite, jame apkepkite svogūnus.

Sudėkite pomidorus ir viską išmaišykite. Suberkite ryžius, supilkite vyną ir sultinį. Uždengus troškinkite 25 min. Po 15 min. nuo troškinimo pradžios sudėkite supjaustytas paprikas, alyvuoges, žaliuosius žirnelius ir grybus. Įberkite druskos ir pipirų. Paeliją galite patiekti keptuvėje, papuoškite čiobreliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668