Meduolis su imbieru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Meduolis su imbieru


INGREDIENTAI:

200 g sviesto,
1 puodelio cukraus,
4 kiaušinių,
500 g miltų,
1 pakelio kepimo miltelių,
1,5 puodelio medaus (dirbtinio arba tiršto sirupo),
2 šaukštelių malto imbiero,
po 1 šaukštelį maltų gvazdikėlių ir
cinamono,
1 puodelio pieno,
trupučio sviesto skardai ištepti.


GAMINIMAS:

Sviestą išplakite su cukrumi iki putų. Po vieną įplakite kiaušinius. Įmaišykite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, išlydytą ataušusį medų, imbierą, gvazdikėlius bei cinamoną.

Po truputį pilant pieną užmaišykite vienalytę tešlą. Stačiakampę kepimo skardą gerai ištepkite sviestu, šaukštu sudėkite tešlą ir kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 val. 25 min. Mediniu smeigtuku patikrinkite, ar meduolio vidus jau sausas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668