Virtas meduolis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtas meduolis


INGREDIENTAI:

4 kiaušinių,
2 šaukštų augalinių riebalų,
1 šaukšto cukraus,
500 g miltų.

S i r u p u i:
250 g medaus,
250 g cukraus,
1 ir 1/4 stiklinės vandens,
0,5 šaukštelio geltonojo ir
1 šaukštelis baltojo imbiero.


GAMINIMAS:

Iš pirmosios dalies produktų dubenėlyje arba ant lentos užminkykite kietą tešlą. Suvoliokite iš jos piršto storumo volelius ir supjaustykite 1,5 cm ilgio gabalėliais. Medų, cukrų ir vandenį užvirinkite. Į verdantį sirupą dėkite tešlos gabalėlius ir virkite, kol jie pasidarys gražios, tamsiai auksinės spalvos.

Baigiant virti į sirupą supilkite baltąjį bei geltonąjį imbierą ir dar pakaitinkite, kol sirupas tiek sutirštės, kad jo lašas, įlašintas į šaltą vandenį, nebeišsileis. Tada visą turinį išpilkite ant cukrumi pabarstytos lentos, išlyginkite paviršių, o kai atšals, supjaustykite gabalėliais, kaip ir kitus meduolius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668