Švieži grybai, troškinti su bulvėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Švieži grybai, troškinti su bulvėmis


INGREDIENTAI:

1 dubenėlio šviežių apvirtų grybų,
5 bulvių,
50-70 g lašinių,
1 svogūno,
pusės stiklinės grietinės,
druskos.


GAMINIMAS:

Keptuvėje paspirginkite susmulkintus lašinukus ir svogūnus. Nuvalytus ir pasūdytame vandenyje apvirtus grybus sudėkite į puodą, supilkite dalį spirgintų su svogūnais lašinių, maišydami trumpai pakaitinkite, po to užpilkite grybų nuoviro ir troškinkite.

Po 10 min. sudėkite pjaustytas žalias arba paspirhintas bulves. Prieš patiekdami supilkite likusius spirgučius, grietinę, pasūdykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668