400g miltų,
4 kiaušiniai,
2 stiklinės bešamelio padažo,
sviesto,
tarkuoto sūrio,
druskos,
maltų muskato riešutų.
GAMINIMAS:
Paruoškite lazanijos tešlą. Kai ši kiek pastovės, ją plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais. Lakštus virkite pasūdytame vandenyje, preiš tai įpylę 2 šaukštus aliejaus. Išvirtus lakštus sudėkite ant švarios medžiagos. Pagaminkite bešamolio padažą, įberkite į jį 50g tarkuoto sūrio ir šiek tiek maltų muskato riešutų. Gerai ištepkite kepimo skardą sviestu, į ją sluoksniais dėkite lazaniją, tarkuotą sūrį ir sviesto gabalėlius, užpilkite padažą. Paskutinis sluoksnis turi būti lazanijos - jį pabarstykite trupučiu sviesto. Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes.