Rūgusiame piene virta kiauliena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rūgusiame piene virta kiauliena


INGREDIENTAI:

600 g neriebios kiaulienos be kaulų,
3-4 skiltelių česnako,
30 g sviesto,
2 pomidorų arba 1 stiklinės pomidorų tyrės,
1 šaukšto miltų,
1 stiklinės rūgusio pieno,
1-2 svogūnų,
morkų,
salierų,
porų,
petražolių,
prieskonių (pipirų, lauro lapelių),
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite gabalais ir sudėkite į puodą. Užpilkite rūgusiu pienu, pasūdykite, užvirinkite ir virkite ant labai mažos ugnies uždengtame puode. Smulkiai supjaustykite svogūnus, apkepkite juos svieste, tada į keptuvę dėkite su druska sutrintą česnaką, susmulkintas prieskonines daržoves, pomidorus arba pomidorų tyrę, prieskonius, miltus ir viską kepkite, kol suminkštės.

Į šį padažą sudėkite rūgusiame piene virtą kiaulieną ir dar 10-15 min. pakaitinkite. Kiauliena turi likti visai be padažo, gražiai gelsvos spalvos. Patiekite su virtomis ar keptomis bulvėmis, atskirai padėkite raugintų kopūstų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668