Kepta kiaulienos galva receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta kiaulienos galva


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

1 kiaulienos galvos,
šaukštelio mairūno,
5 česnako skiltelių,
apie 0,5 kg druskos,
5 lauro lapų,
10 kvepiančiųjų pipirų žirnelių,
8 juodųjų pipirų žirnelių,
vandens, kad apsemtų.

GAMINIMAS:

Kiaulienos galvą nuplaukite ir nusausinkite. Iš visų prieskonių išvirkite marinatą. Kai marinatas atvės, įmerkite kiaulės galvą ir palikite pasimarinuoti 4-5 paras +6 laipsnių temperatūroje. Marinuotą galvą įdėkite į kepimo skardą, ausis ir šnerves apvyniokite folija.

Įpilkite vandens ir kepkite su garais 180 laipsnių apie 1 val. Tada padidinkite temperatūrą iki 220 laipsnių ir kepkite dar 60-90 min. (priklausomai nuo galvos dydžio). Galima valgyti tiek karštą, tiek šaltą.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668