Kepta kiaulienos galva receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta kiaulienos galva


INGREDIENTAI:

1 kiaulienos galvos,
šaukštelio mairūno,
5 česnako skiltelių,
apie 0,5 kg druskos,
5 lauro lapų,
10 kvepiančiųjų pipirų žirnelių,
8 juodųjų pipirų žirnelių,
vandens, kad apsemtų.


GAMINIMAS:

Kiaulienos galvą nuplaukite ir nusausinkite. Iš visų prieskonių išvirkite marinatą. Kai marinatas atvės, įmerkite kiaulės galvą ir palikite pasimarinuoti 4-5 paras +6 laipsnių temperatūroje. Marinuotą galvą įdėkite į kepimo skardą, ausis ir šnerves apvyniokite folija.

Įpilkite vandens ir kepkite su garais 180 laipsnių apie 1 val. Tada padidinkite temperatūrą iki 220 laipsnių ir kepkite dar 60-90 min. (priklausomai nuo galvos dydžio). Galima valgyti tiek karštą, tiek šaltą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668