Virti skryliai ir skrylių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virti skryliai ir skrylių apkepas


INGREDIENTAI:

500 g kvietinių miltų,
2 kiaušinių,
druskos,
šiek tiek vandens.


GAMINIMAS:

Iš miltų, kiaušinių, druskos ir vandens užminkykite tešlą. Plonai iškočiokite, supjaustykite 3 cm pločio kvadratėliais, pabarstykite miltais, kad nesuliptų, sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir trumpai pavirkite.

Išvirusius ir išgriebtus skrylius užpilkite spirgučiais su grietine ar lydytu sviestu. Apkepas su sūriu: išvirtus skrylius perpilkite šaltu vandeniu, sudėkite tarkuotą sūrį, ištrintus trynius, išplaktus baltymus ir viską išmaišykite. Tada sudėkite į sviestu išteptą indą, užpilkite tirpytu sviestu ir kepkite orkaitėje. Patiekite inde, kuriame kepė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668