Trapūs riestainėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trapūs riestainėliai


INGREDIENTAI:

3 tryniai,
50 g sviesto,
3 šaukštai rūgščios grietinės,
70 g cukraus,
10 g mielių,
300-400 g miltų,
vanilės.


GAMINIMAS:

Sviestą išsukite iki baltumo. Sukdami įmuškite po vieną trynį ir pilkite po šaukštą cukraus. Išsukę pirmąjį trynį, muškiteantrąjį, pilkite cukrų ir t.t., kol sudėsite visus trynius ir cukrų.

Po to supilkite grietinę, vanilę, ištrintas nieles ir miltus. Viską gerai suminkykite.tešla turi būti kieta. Jai reikia duoti pakilti, tik po to daryti mažus riestainėlius. Juos sudėkite į skardas ir kai šiek tiek pakils, aptepkite tryniu, užbarstykite cukrumi ir kepkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668