Ravioli su jautiena ir špinatais receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ravioli su jautiena ir špinatais


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

60g tešlos,
100g pomidorų padažo,
20g sūrio.

Įdarui:
50g jautienos,
40g trintų špinatų,
1/3 žalio kiaušinio trynio,
1/3 virto kiaušinio trynio,
10g sūrio,
maltų muskato riešutų,
juodųjų pipirų,
druskos.

GAMINIMAS:

Pagaminkite tradicinę ravioli tešlą.

Tešlą iškočiokite dviem plonais kvadratais ir apšlakstykite juos vandeniu. Naudodami konditerinį maišelį kas 4 centimetrus įspauskite faršą. Išspausto faršo kiekis turi būti lygus graikinio riešuto dydžiui. Ant viršaus uždėkite antrąjį tešlos sluoksnį, prispauskite jį prie apatinio sluoksnio, supjaustykite nedideliais kvadratėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 - 12 minučių. Po to vandenį nupilkite, ravioli užpilkite pomidorų padažu, patroškinkite kelias minutes, perdėkite į keptuvę ar kepimo skardą, apipilkite padažu, gausiai apibarstykite tarkuotu sūriu ir pakepinkite orkaitėje.
Faršas gaminamas taip: jautieną supjaustykite, sumaišykite su špinatais, žaliu ir virtu kiaušinio tryniais, įberkite tarkuoto sūrio, druskos, pipiru, muskato riešutų ir viską gerai sumaišykite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668