Burokėlių sriuba su koldūnais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių sriuba su koldūnais


INGREDIENTAI:

(1 porcija-230 kcal)
3 nedidelių burokėlių,
1 svogūno,
2 morkų,
1,5 l vištienos sultinio,
2 šaukštų pomidorų padažo,
1 šaukšto balzaminio acto,
druskos,
pipirų,
aliejaus,
400 g koldūnų su grybais.


GAMINIMAS:

Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka. Puode užvirinkite sultinį, sukrėskite pakepintus svogūnus, sudėkite burokėlius, morkas.

Įdėkite pomidorų padažo, lauro lapą ir virkite, kol burokėliai suminkštės. Baigiant įpilkite acto, įberkite druskos ir pipirų. Koldūnus išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite, išdėliokite į lėkštes ir užpilkite burokėlių sriuba.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668