Užkandis su burokėliais ir fetos sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Užkandis su burokėliais ir fetos sūriu


INGREDIENTAI:

(1 porcija-255 kcal)
6 nedidelių burokėlių,
250 g mocarelos,
1 raudonojo svogūno,
6 geltonųjų pomidorų,
1 indelio gražgarsčių,
3 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 žaliųjų citrinų sulčių,
1 šaukštelio medaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Burokėlius suvyniokite į foliją ir 190 laipsnių orkaitėje kepkite 45-50 min. Atvėsinkite. Dubenėlyje išsukite aliejų, citrinų sultis ir medų, įberkite žiupsnelį druskos. Burokėlius nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais.

Ratu išdėliokite lėkštėse ir apšlakstykite paruoštu padažu. Ant viršaus uždėkite po riekelę mocarelos, saujelę gražgarsčių, papuoškite į keturias dalis perpjautais pomidorais ir plonomis juostelėmis pjaustytu svogūnu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668