Šioje kategorijoje neapsakoma įvairovė skanių desertų. Gaivūs braškių, bananų, obuolių ir kitų vaisių bei uogų desertai. Ledų, grietinėlės, varškės, jogurto desertai. Svaiginantys šokolado, karamelės desertai, įvairūs kremai, pudingai ir putėsiai. Desertiniai blyneliai, fondiu receptai, tradicinis paukščių pienas, nekepti sausainiai. Džiovintų vaisių, sūrio desertai
..»
Skirtingų tešlų gaminiai ir kiti saldieji kepiniai. Įvairūs sluoksniuotos, biskvitinės tešlos kepiniai, plikytos tešlos gardėsiai, trupininiai pyragai ir sausainiai. Keksai, šokoladiniai pyragai, plokštainiai, minkšti ir trapūs vafliai, meduoliai, sūrio pyragai, baltymų masės pyragaičiai, arbatiniai pyragėliai, kiti pyragėliai ir pyragaičiai. Aguonų, džiovintų vaisių, cinamono ir kitokie vyniotiniai. Išskirtinai šiai kategorijai priklauso ir daugybė spurgų receptų
..»
Kvapnūs, burnoje tirpstantys tortai yra ne kas kita kaip biskvito ir kitų saldžiųjų ingredientų deriniai. Puraus biskvito sluoksnis tortams suteikia lengvumo ir sušvelnina įdarų riebumo pojutį. Kavos tortai, griliažiniai, šokoladiniai, karameliniai, riešutiniai, jogurtiniai, grietininiai, vaisiniai, citrusiniai. Taip pat varškės tortai, ledų tortai, sluoksniuotos tešlos tortai, biskvitiniai kreminiai vyniotiniai
..»
Šioje skiltyje galima pasimokyti, kaip namų sąlygomis pasigaminti visų rūšių tešlą. Nuodugnios instrukcijos sluoksniuotai, plikytai ir trapiai tešlai. Taip pat čia rasite įvairius desertų komponentus ir priedus, kuriuos galėsite pritaikyti savo ruošiamiems saldumynams. Marcipaninė masė, riešutų nuga, griliažas, karamelė, įvairių rūšių glajus, grietinėlės kremas, paprastas sviestinis kremas, apelsininis kremas, morengų masė ir t.t.
..»