Valgymo menas. Kaip valgyti?  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomi žiediniai kopūstai?


Žiediniai kopūstai - vienos mėgstamiausių daržovių. Galbūt todėl, kad jose gausu vitamino C, o gal todėl, kad jų parduotuvėse būna ištisus metus.

Ar iš jų verdama sriuba, ar ruošiamos salotos, jie kepinami ar patiekiami kaip suflė - nei virėjui, nei klientui nekils jokių sunkumų.

Žiediniai kopūstai valgomi šakute ir peiliu. Žinoma, visos gūžės neteks doroti, nes paprastai dar virtuvėje žiedynai išskirstomi ir sudedami į lėkštes. Paprašytas virėjas jums gali patiekti tik salsvas žiedynų viršūnėles, kurios semiamos (o ne smeigiamos!) šakute ir dedamos į burną. Jei žiedynas nemažas, jo atsipjaunama tiek, kiek tinka dėti į burną. Nėra nemandagu kopūstkočius palikti nesuvalgytus.

Salsvą žiedinių kopūstų skonį gerai papildo sodraus vynuogių skonio baltieji ir net raudonieji vynai.
Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
 Receptų: 11668