Valgymo menas. Kaip valgyti?  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomos varlių šlaunelės?


Prancūzijoje varlių šlaunelės, kaip ir anksčiau, priklauso tradiciniam valgiaraščiui, ir ne tik rinktinėje virtuvėje. Ir ten, kur jos patiekiamos ne šaldytos, o šviežios, reikia būtinai užsisakyti šio retenybe tampančio užkandžio.

Jos valgomos rankomis, nes kitaip neišeina - šakute ir peiliu paimti švelnią mėsą labai sunku. Šlaunelės nuplėšiamos viena nuo kitos ir paeiliui suvalgomos. Varlės šlaunelė imama į ranką ir apgraužiama. Jei mėsa pakankamai šviežia, tuomet jokių sunkumų - ji lengvai atsiskiria nuo kaulų. Laikant šlaunelę nykščiu ir rodomuoju pirštu, ant jos galima užlašinti padažo.

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
 Receptų: 11668