Valgymo menas. Kaip valgyti?  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomi šparagai?


Šparagai – itin vertingos, lengvai virškinamos ir lieknėti padedančios daržovės. Tai pavasario ir ankstyvos vasaros gardėsis. Ikonografijoje šparagai yra itin populiarus simbolinis motyvas, nulemtas šio augalo ūglių panašumo į falą.

Anksčiau šparagų stiebelį imdavo ranka ir, prilaikydami šakute, kasdavo kąsnelį po kąsnelio. Šis šparagų valgymo būdas laikomas pasenusiu, damoms netgi netinkamu.

Šparagus galima valgyti jų visiškai neliečiant rankomis - šakute ir peiliu. Ūgliai supjaustomi nedideliais gabaliukais, kurie šakute dedami į burną. Šparagų gabalėlius kartu su vinaigrette ar olandišku padažu galima pasemti šaukšteliu padažui.
Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
 Receptų: 11668