Valgymo menas. Kaip valgyti?  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomi spagečiai?


Yra tiek spagečių paruošimo būdų, kad juos sunku ir išvardyti. Pasakysime tik tiek: jeigu norite skerdynių kaip mūšyje, galite naudoti peilį. Daugelyje šalių spagečius priimta valgyti šaukštu ir šakute. Pastarąja užkabinamas ir kiek pakeliamas laisvas (nesulipęs) spagečių pluoštas, tada šakutė įremiama į šaukštą ir sukama tol, kol makaronai aplink ją apsiveja.

Beje, italai, tikri šios srities specialistai ir artistai, apsieina be šaukšto. Lėkštės pakraštyje šakute jie susuka spagečių spiralę. O didžiausi meistrai sugeba tai padaryti ore, nieko jais neaptaškydami.

Tie, kurie nedrįsta taip žongliruoti, gali šaukštu (nieku gyvu ne peiliu!) susmulkinti makaronus, taip pat ir juo valgyti. Šis būdas pranašesnis už kitus tuo, kad pavyksta pasemti daugiau padažo. Svarbiausia valgant spagečius – turėti servetėlę.

Koks vynas bus geriamas su spagečiais, priklauso nuo metų laiko ir valgytojo skonio. Pavyzdžiui, vasarą mėgaujamasi putojančiu Pinot grigio, o rudenį - sodraus skonio Chianti arba Barbaresco.
Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
 Receptų: 11668