Valgymo menas. Kaip valgyti?  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomas šašlykas?


Gana paprasta elgtis su šiuo Rytuose kilusiu ir visose pasaulio šalyse gurmanų labai pamėgtu patiekalu.

Mėsos gabalėliai (jautiena, veršiena, kiauliena, o pagal klasikinį variantą - dar ir subproduktai), sumauti ant iešmo kartu su daržovėmis (paprikomis, pomidorais, baklažanais, svogūnais), atsargiai nuimami šakute, kita ranka prilaikant viršutinį iešmo galą su žiedeliu. Šašlykas valgomas paprastai šakute ir peiliu, dažant mėsos gabalėlius į aštrų padažą, kurio iš padažinės į lėkštę įdedama šaukštu.

Prie šašlyko gerai tinka raudonieji sausi vynai, alus. Taip pat gali būti geriami stiprūs alkoholiniai gėrimai arba egzotiški, sodraus aromato vynai.
Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
 Receptų: 11668