Valgymo menas. Kaip valgyti? 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomi melionai?


Švieži ananasinio, medaus, kantalupos meliono vaisiai išsiskiria iš tikro nepaprastu skoniu. Melionas pjaunamas aštriu peiliu išilgai, paskui šaukštu išimamos sėklos ir vaisius supjaustomas gabalėliais, kurie sudedami į desertinę lėkštę. Vieną meliono riekelės galą prilaikyti šakute ir peiliu atskirti minkštimą nuo kito jos galo visai paprasta. Tai daroma arba vienu pjūviu, arba gabalėlis po gabalėlio.

Klientui pageidaujant, padavėjas gali minkštimą atskirti nuo žievelės; minkštimas valgomas peiliu ir šakute vaisiams. Kliento užduotis dar palengvėja, jeigu padavėjas paduoda į stalą melioną savotiškoje taurėje kokteiliui, iš kurios klientas gali šaukštu semti minkštimo gabalėlius.
Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
 Receptų: 11668