Valgymo menas. Kaip valgyti?  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomi mangai?


Prinokęs mangas statomas vertikaliai; lygiagrečiai kauliukui vaisius iš abiejų pusių įpjaunamas iki 1,5 centimetro. Prinokusį vaisių lengvai galima įspausti; jis aštriai kvepia. Į stalą mangas gali būti paduodamas ir visas, ir supjaustytas į dvi ar daugiau dalių. Kad iš vaisiaus puselės būtų galima šaukštu iškabinti minkštimą, abi puselės perpjaunamos kryžmai ir gaunami maži kubeliai. Norint suvalgyti visą mangą, reikia specialiu peiliu nulupti jo žievelę iš viršaus į apačią ir, laikant vaisių rankoje, skiltelė po skiltelės jį supjaustyti taip pat iš viršaus į apačią. Restorane tokių rūpesčių nekyla, nes desertui mangai visada patiekiami supjaustyti. Pjaustant mangus namie, reikia saugotis nesusitepti sultimis, nes jų dėmes labai sunku, o kartais ir neįmanoma pašalinti iš drabužių.
Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
 Receptų: 11668