Valgymo menas. Kaip valgyti?  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomos krevetės?


Krevetės, kartu su langustais, omarais, vėžiais ir krabais priklauso dešimtkojų vėžiagyvių grupei. Krevetės - tai didžiaakiai sutvėrimai. Virtos jos atrodo nuostabiai. Tarsi tik ir laukia, kad būtų suvalgytos. Kaire ranka reikia paimti krevetę už galvutės, ją stipriai suspausti, o paskui dešine perlaužti nugarėlę. Po to šarvas atsiskiria nuo uodegos, kurios mėsa lieka kliento rankose. Taip paruošiamos dvi trys krevetės, paskui nušluostomi pirštai ir pradedama valgyti (pirštais arba šakute). Juodi žarnelių siūlai pašalinami peiliu žuviai arba šakute. Krevečių mėsa valgoma arba be priedų, arba smeigiama šakute ir dažoma į padažą, kurio iš padažinių įdedama į kliento lėkštę.

Vynas parenkamas pagal padažo aromatą. krevečių dažniausiai geriamas Galestro arba Sauvignon Blanc.
Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
 Receptų: 11668