Valgymo menas. Kaip valgyti?  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ar valgomi kokteilių papuošimai?


Apelsino griežinėlis, kuriuo papuošta taurė, paliekamas taip, kad netrukdytų gurkšnoti gėrimo. Jo valgyti nepatariame, tai nelabai mandagu. Vyšnių ir ananasų gabaliukų „šašlyką" nedraudžiama sušveisti: vaisių gabaliukai sugriebiami lūpomis ir vienas po kito nutraukiami nuo smeigtuko.

Kokteilio vyšnias ir alyvas iš Martinio galima valgyti. Taurę puošiantys vaisių griežinėliai turi netrukdyti mėgautis gėrimu. Ištuštinus martinio taurę alyvos, jeigu jos nesuvertos ant smeigtuko, išgriebiamos nykščiu ir smiliumi ir suvalgomos. Tačiau nedera praryti alyvos su gurkšniu martinio. Kitais atvejais - jų be galo daug - reikėtų vadovautis sveiku protu ir valgant vaisius bei uogas stengtis neišsitepti.
Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
 Receptų: 11668