Valgymo menas. Kaip valgyti?  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgoma duona?


Daugelis šalių turi itin seną ir turtingą duonos kepimo ir vartojimo kultūrą. Tačiau restoranuose beveik nepuoselėjamos tą patvirtinančios tradicijos. Daugelyje restoranų, be prancūziško batono jokios kitos duonos neįmanoma gauti.

Kvietinių miltų duonelę, kaip ir prancūzišką batoną, derėtų laužyti, o ne raikyti. Sviestu ji taip pat netepama. Laužiant gabaliuką po gabaliuko ji valgoma, pavyzdžiui, su sriuba. Ja tinka neutralizuoti skonio pojūčius keičiant vyną. Per pusryčius ar vakarienę duonelę galima tepti tuo, kas yra po ranka, pavyzdžiui, džemu, arba valgyti su dešra. Duonos riekelės užtepama tik tiek, kiek užtektų du tris kartus atsikąsti. Beje, reikėtų ištirti, koks sūris geriausiai dera su vienos ar kitos rūšies duona.

Prie paprasto sumuštinio su sūriu tinka sausas aitrus pilstomas vynas arba atšaldytas alus.
Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
 Receptų: 11668