Restoranų šefai dalinsis patirtimi kulinariniuose kursuose  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Restoranų šefai dalinsis patirtimi


Kulinarijos kursai Receptą išskirtiniam patiekalui rasti nėra sunku, tačiau neturint praktinių įgūdžių tampa sudėtinga pagal jį pagaminti. Atviruosius seminarus organizuojanti kompanija „Count Line“ šį rudenį pristato naują mokymų ciklą – šešių sesijų trukmės „Kulinarijos akademiją“. Jų metu dalyviai bus supažindinami su maisto produktais ir jų vartojimu, išmoks patys pagaminti išskirtinius patiekalus. Seminarus ves geriausių šalies restoranų virtuvėms vadovaujantys šefai.

Anot „Count Line“ direktorės Nataljos Portnovaitės, informacijos apie maisto produktus ir jo ruošą šiandien galima rasti visur – internete, specializuotose knygose ar tiesiog spaudoje. „Problema, su kuria susiduriama dažniausiai – laikas, kuris turėtų būti skiriamas tai informacijai studijuoti. Praktiniai kulinarijos mokymai – tinkamas sprendimas tiems, kurie nori išmokti ruošti maistą ar patobulinti jau turimas žinias. „Kulinarijos akademijos“ dalyviai įgis svarbiausių kulinarijos žinių ir praktinių įgūdžių, kuriuos galės pritaikyti savo virtuvėje“, – kalba direktorė.

„Kulinarijos akademiją“ ves profesionalūs ir ilgametę patirtį turintys virtuvės šefai. Pirmasis jų – net 24 metų darbo patirtį turintis Gintaras Viktoras Kunigėlis. Kulinarijos ekspertas nuolat savo meistriškumo įgūdžius tobulina profesionalų kursuose, yra dirbęs vyriausiuoju virėju tokiuose restoranuose ir viešbučiuose kaip „Mabre Residence Hotel“, „Vilniaus Narutis“, „Vingriai“. Virtuvės šefas Gintaras yra Trečiojo Lietuvos virėjų čempionato bronzos laimėtojas.

Kiekvienos sesijos metu bus aptariamos skirtingos maisto produktų grupės ir gaminami išskirtiniai patiekalai, kalbama tokiomis daugeliui aktualiomis temomis kaip sveika gyvensena, maisto derinimas ir jo maistingumas. „Kulinarijos akademijos“ lankytojai tiesiogiai dalyvaus maisto gaminimo procese ir turės galimybę išsiaiškinti kylančius klausimus. Taip pat kiekvienas galės kartu pasikviesti ir artimuosius, draugus, kurie, išklausę teorinę dalį, stebės maisto gaminimo procesą, o vėliau kartu su visais ragaus paruoštų valgių.

„Maisto gaminimas – menas, kurio yra išmokstama. O geriausiai jo išmokstama tuomet, kai dalyvaujama meno kūrimo procese“, – apie „Kulinarijos akademijos“ naudą kalba direktorė Natalja Portnovaitė. „Gaminant maistą labai svarbus gyvas bendravimas, nes iškilusį klausimą dažniausiai reikia spręsti čia ir dabar. Be to, gaminti maistą komandoje visuomet smagiau nei vienam“, – mano direktorė.


Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
 Receptų: 11668