3 kiaušinių baltymų,
250 braškių skonio miltinio cukraus,
200 g maltų migdolų,
žiupsnelio druskos.
P e r t e p t i:
100 g minkšto sviesto,
70 g braškių skonio miltinio cukraus.
GAMINIMAS:
Kiaušinių baltymus išplakite su braškių skonio miltiniu cukrumi. Suberkite maltus migdolus, įlašinkite kelis lašus maistinių dažų ir atsargiai sumaišykite. Sukrėskite į kepimo maišelį ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos, išspauskite vienodo dydžio apskritimus.
Palaikykite apie valandą, kad sukietėtų viršus. Dėkite į 160 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite 18-20 min. Atvėsusius sausainius sutepkite kremu, išsuktu iš sviesto ir braškių skonio miltinio cukraus, tada sulipdykite po du.