500 g kvietinių miltų,
40 g mielių,
150 g margarino,
150 g razinų,
125 g pieno,
150 g cukraus,
6 kiaušinių trynių,
žiupsnelio druskos,
vanilinio cukraus,
spalvotų pabarstukų ir
cukatų papuošti.
G l a j u i:
200 g miltinio cukraus,
15 ml virinto vandens,
5 g citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Mieles išmaišykite su šiltu pienu ir cukrumi, palikite kilti 15-20 min. Ištirpinkite margariną, įberkite druskos, sudėkite išsuktus kiaušinių trynius, įberkite vanilinio cukraus, suberkite pamirkytas razinas, įberkite miltų.
Viską gerai išmaišykite. Paruoštą tešlą sukrėskite į riebalais išteptą kekso formą, (tešla turi užpildyti pusę formos)ir 45 min. palikite šiltai kilti. Pašaukite į 190-200 laipsnių orkaitę ir kepkite 40-45 min. Apliekite iš miltinio cukraus, citrinų sulčių ir vandens išsuktu glajumi.