Obuolių uogienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių uogienė


INGREDIENTAI:

400 g obuolių,
4 stiklinės cukraus,
žiupsnelis maltų cinamonų.


GAMINIMAS:

Saldžiarūgščius rudeninius obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau pašalinkite sėklalizdžius, sudėkite į šaltą vandenį. Atskirai užvirkite vandenį su cinamonais, suberkite į jį obuolius, vėl užvirkite, nukelkite ir dar kartą užvirkite. Tuomet obuolius suverskite į kiaurasamtį ir atvėsinkite.

Išvirkite sirupą, sudėkite į jį obuolius ir pastatykite ant silpnos ugnies. Virkite tol, kol obuoliai taps skaidrūs, tačiau stebėkite, kad nesuvirtų. Atsargiai išgriebkite obuolius ir sudėkite į paruoštus švarius, sausus stiklainius. Sirupą išvirkite reikiamo tirštumo, atvėsinkite ir užpilkite juo obuolius stiklainiuose, užsukite dangtelius. Laikykite sausoje vėsioje vietoje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668