Marinuoti pomidorai su gelsvėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoti pomidorai su gelsvėmis


INGREDIENTAI:

1 kg nedidelių kietų pomidorų,
šviežių krapų,
gelsvių ir vyšnių lapų,
kelios skiltelės česnako.

M a r i n a t u i:
1,5 l vandens,
250 ml vyno acto,
2 šaukštai cukraus,
šaukštas druskos,
keletas juodųjų pipirų,
keli laurų lapai.


GAMINIMAS:

Česnakus nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pomidorus nuplaukite, gerai nuvarvinkite, ties viršūnėlėmis įpjaukite ir į vidų įkiškite po česnako gabalėlį. Sudėkite į švarius stiklainius, į tarpus prikaišykite verdančiu vandeniu nuplikytų gelsvių, vyšnių lapų, krapų. Į puodą supilkite actą, vandenį, suberkite cukrų, įmeskite juodųjų pipirų, laurų lapų ir užvirinkite.

Nukėlus nuo ugnies, verdančiu marinatu užpilkite daržoves. Stiklainius dėkite į didelį puodą su vandeniu, pridenkite dangteliais, statykite ant ugnies. Kai užvirs, ugnį sumažinkite ir kaitinkite apie 10 minučių. Ištraukus iš vandens, stiklainius sandariai užsukite. Laikykite šaltai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668