Troškinys su jautienos faršu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinys su jautienos faršu


INGREDIENTAI:

4-5 žalios bulvės,
50 g margarino,
300 g faršo,
1 morka,
2 svogūnai,
4 nedideli porai,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
0,5 l vandens,
žiupsnelis mairūnų,
truputis druskos.


GAMINIMAS:

Bulves ir porus su lapais supjaustykite griežinėliais, svogūnus smulkiai sukapokite ir pakepkite margarine, morką stambiai sutarkuokite, iš faršo suformuokite nedidelius kukulius. Greitpuodyje sluoksniais sudėkite bulves, porus, tarkuotą morką, faršo kukuliukus ir vėl bulves bei kitas daržoves.

Ant viršaus užpilkite pakepintus svogūnus, pomidorų tyrę, užberkite druskos, mairūnų, įpilkite 0,5 l karšto vandens. Puodą sandariai uždarykite ir kaitinkite. Kai vožtuvas ims šnypšti, sumažinkite ugnį ir troškinkite 20 min. ant silpnos ugnies. Tuomet išleiskite garus ir puodą saugiai atidarykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668