10-12 blynų, iškeptų su soda arba mielėmis (žiūrėt. recept.),
200 g virtos vištienos krūtinėlės,
300 šviežių arba šaldytų grybų,
200 g kieto fermentinio sūrio,
aliejaus,
druskos.
P a d a ž u i:
100 g marinuotų agurkų,
7 šaukštų majonezo,
1-2 skiltelių česnako.
GAMINIMAS:
Įdaras: grybus nuvalykite ir supjaustykite skiltelėmis. Kepkite keptuvėje su aliejumi tol, kol iš jų išgaruos skystis. Smulkiai supjaustykite vištienos krūtinėlę. Pasūdykite.
Padažas: smulkiai supjaustykite agurkus, žalumynus, išspauskite dvi skilteles česnako ir sumaišykite su majonezu. Įdarą dėkite į blyno vidurį, blyną sulankstykite lyg vokelį, uždėkite padažo.