(12 porcijų)
500 ml grietinėlės,
4 šaukštų cukraus,
1 pakelio vanilinio pudingo,
750 g varškės,
14 g želatinos,
0,5 stiklinės pieno,
braškių (gali būti šaldytos),
tarkuoto šokolado papuošti.
GAMINIMAS:
Varškę pertrinkite per sietelį. Želatiną užpilkite 0,5 stiklinės pieno ir palaikykite 30 min. Išplakite grietinėlę su cukrumi ir pudingo milteliais, tada dėkite varškę ir gerai išmaišykite. Želatiną su pienu maišydami pakaitinkite, plona srovele supilkite į varškės masę, nuolat maišydami.
Pusę varškės masės dėkite į formą, išlyginkite, ant viršaus išdėliokite uogas, sudėkite likusią varškės masę ir išlyginkite. Apibarstykite tarkuotu šokoladu ir dėkite į šaldytuvą 3-4 val.